Bent u niet tevreden over een artikel? Dan lossen wij dat graag op!

Retour sturen

Het is mogelijk om een artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren.
Retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden via info@wholesale-softiebabymusthaves.nl

Retouradres:
Softie baby Musthaves
Torenallee 60 02
5617 BD Eindhoven

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten compleet zijn, niet beschadigd of gebruikt zijn. Producten waarbij schade is ontstaan doordat u meer heeft gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of u het wil houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren, kunnen niet worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen en gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd.
Het is ook niet mogelijk om in opdracht gemaakte artikelen te retourneren.
U kunt de bestelling in afgesloten, originele verpakking weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL, DHL of DPD in uw regio. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retour zenden.
Na ontvangst van de retour krijg je binnen 30 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort, exclusief de verzendkosten.

Let op: Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als Softie baby Musthaves niet binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling via wholesale@softiebabymusthaves.nl op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden geretourneerd en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.