Aansprakelijkheid

Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt en worden meerdere keren in het proces gecontroleerd. Gedurende het gebruik door de consument adviseren wij om het product regelmatig te controleren op losse onderdelen en of het nog voldoet aan de kindveiligheid. De ouder/verzorgende is hier zelf voor verantwoordelijk.

Omdat een aantal producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel.
De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Rammelaars

Veiligheidsvoorschrift:
De rammelaar dient niet met het kindje meegegeven te worden in het wiegje of bedje, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. Blijf altijd in de buurt wanneer dit artikel wordt gebruikt. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouder/verzorger.

Veiligheidsoogjes

Veiligheidsvoorschrift:
Als het product is voorzien van veiligheidsoogjes dan dien je regelmatig te controleren of de oogjes nog goed vastzitten. Een product met veiligheidsoogjes is geschikt voor een leeftijd vanaf 3 jaar. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouder/verzorger.

Muziekdoosjes 

Veiligheidsvoorschrift:
Muziekdoosjes zijn bedoeld als decoratie en om naar te kijken, laat een kind hier nooit mee spelen. Zorg ervoor dat een (muziek)mobiel altijd op een hoogte wordt gehangen die buiten bereik van het kind is. Verwijder het (muziek)mobiel op tijd wanneer een kind erbij kan door middel van staan of zitten. Het muziekdoosje en muziekmobiel dient door een volwassenen te worden gebruikt (aantrekken van het koord of opdraaien van het muziekdoosje). De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouder/verzorger.